Äripäev • 26. oktoober 2018
Jaga lugu:

Suurest toidumessist ja raskest börsilangusest

Eesti toidutööstuses on väga tugev ja laiahaardeline tootearendus, mis on mõelnud isegi kahekilostele hernejahu kottidele, märgib Tallinna toidumessi FoodFest peakorraldaja Tiit Sarv.  Foto: Raul Mee

Pole ühtki inimest, kes ei sööks. Toit on kirglik teema ning iga inimese vaated ja eelistused selles valdkonnas on täiesti ise nägu. Eile algas Tallinnas suur toidumess FoodFest, kus on koos toitlustusvaldkonna suured tegijad meilt ja mujalt. Seal toimuvast rääkisime hommikuprogrammis FoodFesti peakorraldaja Tiit Sarvega.

Seitsme aasta raskeimat börsilangust, mis on ka tänase Äripäeva kaanelugu, aitas lahata Indrek Mäe börsitoimetusest.

Lisaks veel tähelepanuväärseid sõnumeid laiast maailmast ning ka Eestist.

Stuudios olid Madis Aesma ja Priit Pokk.

Jaga lugu:
Hetkel kuum