Äripäev • 1. veebruar • 1 min
Jaga lugu:

Väikeaktsionäride rollist ja kaitsest

Väikeaktsionäride rollist ja kaitsest räägib saates "Ettevõtlusraadio"Eesti väikeaktsionäride liidu õiguspoliitika toimkonna juht Margus Moor. Saatejuhtid Swen Uusjärv ja Mart Opmann.  Foto: Investoriteliit

Saates "Ettevõtlusraadio" tuleb seekord juttu väikeaktsionäride liidust ja tegevustest. Väikeaktsionäride rollist ja kaitsest räägib meile Eesti väikeaktsionäride liidu õiguspoliitika toimkonna juht Margus Moor.

Saatejuhtid Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Saate on tootnud Investoriteliit.ee

Kuulake saadet "Ettevõtlusraadio" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt