Rivo Sarapik • 11 juuli 2019

Kuidas pääseda teistele tekitatud kahju kinni maksmisest?

Vastutuskindlustuse puhul võtab kahjukäsitlus tavapärasest rohkem aega.  Foto: Andriy Popov

Saates "Fookuses on kindlustus" tuleb juttu kindlustusliigist, mis aitab maandada ja kindlustada riske, mis kaasnevad ettevõtte või eraisiku tegutsemisega ehk teistele tekitatud kahjude riske. Juttu tuleb vastutuskindlustusest.

Saatest selgub muu seas, kuidas ja millistel juhtudel teistele tekitatud kahju nii ettevõtete kui ka eraisikute puhul hüvitatakse ning kas töötajaga teel tööle juhtunud õnnetus on tööõnnetus või mitte.

Saates on külas PZU vastutuskindlustuse tootejuht Argo Argel ja Gjensidige Kindlustuse toote, hinnastamise ja riskijuhtimise osakonna juht Olga Vijard.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum