Rivo Sarapik • 29. juuli 2019 kell 10:58

Tippjuhi ohverdused, vastupandamatud pakkumised ja retsept tippu jõudmiseks

Eksminister Urve Palo hakkas juunist juhtima kasiinoettevõtet Novoloto, mille tuntuim kaubamärk on Fenikss.  Foto: Meelis Meilbaum, Virumaa Teataja

Seekordsest saatest "Juhi jutud" saab vastuse küsimustele, miks ei tohi palgata hädist juhti, kuidas saada rahvusvaheliste ettevõtete pealikuks ning mida saab poliitikast juhtimisse kaasa võtta, miks eksminister Urve Palo kasiinofirmat tüürima hakkab ja palju muud.

Saates saavad sõna kevadel-suvel Äripäevale intervjuud andud juhid - Inbanki juht Priit Põldoja, coach Raimo Ülavere, juhtimiskonsultant Mait Raava, Luminori privaatpanganduse üksuse juht Gunnar Toomemets, eksminister ja äsja kasiinoettevõtet juhtima hakanud Urve Palo ning Incap Eesti ja rahvusvahelise üksuse juht Otto Richard Pukk.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum