Priit Pokk • 5. august 2019 kell 7:42

Hirmud ja valimised tapavad suurprojekte

Saates "Kuum tool" olid külas ettevõtja Raivo Hein ja riigihalduse minister Jaak Aab.  Foto: Tanel Meos, Andras Kralla

Viimased nädalad on taas toonud mitmeid uudiseid suurprojektide rindelt: Paldiski metanoolitehas sai rohelise tule Lääne-Harju vallavolikogult eriplaneeringu alustamiseks, Peter Vesterbacka Tallinna-Helsingi tunnel aga on takerdunud Eesti riigis detailide täpsustamisse.

Uurisime otsesaates "Kuum tool", kas Eestis on üldse suurprojektid võimalikud ja mis tingimused peavad olema selleks täidetud. Milliseid õppetunde võtsime kaasa puidurafineerimistehase kaasusest? Miks suhtub Eesti võrreldes näiteks Soomega suurprojektidesse vähem pragmaatiliselt?

Sellest rääkisid Saaremaa silla üks eestvedajatest, ettevõtja Raivo Hein ning riigihalduse minister Jaak Aab. Saatejuht on Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Saadet saab ka järele vaadata Facebookist:

Hetkel kuum