• Jaga lugu:

  Ootamatud pöörded kütuseturul

  Reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis uurime, kes on esmaspäeval ilmuva Rikaste TOPi kõige nooremad liikmed, kuidas nad oma varanduse teenisid ning mida on neilt õppida.

  Alexela juhatuse liige Alan Vaht rääkis Äripäeva raadio hommikuprogammis sellest, millal võtavad CNG-l ja vesinikul sõitvad autod tänase autoturu üle.Foto: Eero Vabamägi/Posimees
  Noorte kapitalistide peadpööritavatest saavutustest ja esmaspäeval ilmuva tänavuse Eesti rikaste edetabeli koostamise tagamaadest räägivad Äripäeva ajakirjanik Linda Eensaar ja peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi.
  Tormilisi muutusi kütuseturul kommenteerib Alexela juhatuse liige Alan Vaht ning äsjavalminud 2020. aasta riigieelarve eelnõu võtame pulkadeks lahti üheskoos majandusteadlase ja riigieelarve nõukogu esimehe Raul Eametsa ning Äripäeva ajakirjaniku Kristjan Pruuliga.
  Mõistagi ei puudu hommikust praktilised investeerimisideed – indeksitesse investeerimise ABCd tuleb selgitama blogi dividendinvestor.ee eestvedaja ning endine Danske pensionifondide juht Märten Kress.
  Hommikuprogrammi veavad Indrek Mäe ja Juhan Lang.
  Intervjuud Raul Eametsaga saad kuulata siit:
  Intervjuud Aivar Hundimägi ja Linda Eensaarega saad kuulata siit:
  Intervjuud Alan Vahtiga saad kuulata siit:
  Intervjuud Märten Kressiga saad kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
ELMO Rendi aktsia püüdleb IPO hinna juurde tagasi
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Mänguturul tasub investoritel vaadata vanade tegijate poole
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.