Äripäev • 25. oktoober 2019 kell 12:22

Ardo Kaurit ärist Saksamaal: templid ja faks ruulivad endiselt

Foto: PantherMedia/Scanpix

Äripäeva raadiosaate "Läbimurre: Saksa eri" külalised on seekord Saksa-Balti Kaubanduskojast Elo Saari ning edukas noor ettevõtja Ardo Kaurit, kelle ettevõte Ampler toodab elektrijalgrattaid, millest enamus läheb Saksamaale.

Ardo räägib saates, kuidas nad Saksamaale sattusid ning sellest, miks nende rattad müüvad seal paremini kui Eestis. Elo räägib messidest ja nende olulisest, kui tahad kliente leida ja Saksa turule siseneda, siis mida tuleks tähele panna.

Lisaks tuleb juttu bürokraatiast, mis Saksamaal jahvatab sajaga – templid, faksid ja post on igapäev. Isegi pangakontot avas Ardo Kaurit oma ettevõttele Saksamaal kolm kuud.

Saatejuht Kaisa Gabral.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum