Mart Valner • 29. oktoober 2019 kell 12:57

Kas kliimaneutraalsus on tulu või kulu?

Kas kliimaneutraalsus on kulu või tulu, küsitakse Äripäeva raadiosaates.   Foto: Andras Kralla

Rohetehnoloogia saates räägitakse kliimaneutraalsuse teemal – millised on sellest tulenevad võimalused ettevõtjatele, mõju ühiskonnale ja majandusele.

Saate esimeses osas räägib riiklikest arenguplaanidest ja kliimaneutraalsusest keskkonnaministeeriumi kliima ja strateegilise planeerimise asekantsler Kristi Klaas. Vastuse saavad küsimused, kas kliimaneutraalsus on tulu või kulu ja kas Eestil on üldse väikse riigina mõtet sinna suunda liikuda.

Kuna mobiilsus ja liikuvus on inimese jaoks üks olulisemaid teemasid, räägitakse saate teises osas ka elektromobiilsusest. Elektritransport OÜ laadimislahenduste ekspert Rain Neemlaid arutab, kas 500 000 elektriautot mahub meie teele ära, miks Eestis elektriautosid nii lihtsalt osta ei saa ja kas laadimisvõrgustike probleem leiab lõpuks lahenduse.

Saatejuht on Mart Valner.

Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.

Hetkel kuum