Aivar Hundimägi • 3. jaanuar 2020 kell 8:36

Kasvuprognoosi on põhjust tõsta

Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.  Foto: Raul Mee

Reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis vestlesime Swedbanki peaökonomisti Tõnu Mertsinaga sellest, miks euro ei ole maailmamajanduses suutnud vähendada USA dollari domineerivat positsiooni ning mida tuleks teha, et dollari üleolekut kõigutada.

Samuti rääkisime sellest, millised on alanud aastal Eesti majanduses kõige olulisemad märksõnad ning millele tasub ettevõtjatel tähelepanu pöörata.

Kuula intervjuud siit:

Majanduse käekäigu ning selle kohta, kas on põhjust muretseda, uurisime ka Eesti Panga presidendilt Madis Müllerilt. Samuti kõnelesime sellest, mida oodata uuelt Euroopa Keskpanga presidendilt Christine Lagarde'ilt.

Kuula intervjuud siit:

Grant Thornton Balticu partneri ja auditi valdkonna juhi Mart Nõmperiga rääkisime reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis elektrituruseaduses peituvast kitsaskohast. Nimelt kohustab elektrituruseadus osa mikroettevõtteid laskma oma tegevust auditeerida, kuigi audiitortegevuse seadus mikroettevõtte auditeerimist ei nõua.

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum