Aivar Hundimägi • 12. august kell 9:34
Saated
Ainult tellijale

Küsimused, mis ootavad Martin Helme vastuseid

Riigikantselei memo Martin Helme tegevuse kohta vastuolulise USA advokaadibüroo palkamisel jätab õhku mitu olulist küsimust.  Foto: Liis Treimann

Riigikantseleist on saanud Jüri Ratase eradetektiivibüroo, kes korraldab viimasel ajal uurimise iga üleskerkiva skandaali peale – peaministrile saadetud viimatisest memost jääb aga rahandusminister Martin Helme tegevuse kohta õhku palju vastamata küsimusi.

Äripäeva poliitikaajakirjanik Urmas Jaagant ütles Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et hoolimata riigikantselei uurimisest ja peaministrile saadetud memost pole rahandusministri tegevus seoses vastuolulise advokaadi Louis Freeh' palkamisel midagi selgemaks saanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum