Karl-Eduard Salumäe • 20. november kell 12:10

Mida toob aasta 2021 targa elukeskkonna maailmas?

Keskkonnasõbralik buss. Pilt on illustreeriv.  Foto: Liis Treimann

„Targa elukeskkonna“ saatesarja aastat kokku võtvas saates tõdetakse, et tuleval aastal võiks linnaruumi, hoonete ja transpordi loodussäästlikumaks muutmine pälvida riigi tasandil rohkem tähelepanu, sest praegu tegeldakse sellega eri piirkondades ja valdkondades väga ebaühtlaselt.

„Realist olles, arvan ma aga, et kõige suuremad edasiminekud toimuvad transpordis ja elamumajanduses,“ lisab rahvusvahelise tööstuskontserni ABB kommunikatsioonispetsialist Sven Sommer. Temaga vestleb Äripäeva ajakirjanik Karl-Eduard Salumäe, kes on juhtinud enamikku „Targa elukeskkonna“ saateid. Üheskoos meenutatakse tänavu käsitletud teemasid ning selle käigus kõlanud mõtteid.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum