Neeme Korv • 4. detsember 2020 kell 8:52
Saated
Ainult tellijale

Eduka Eesti võitja: ettevõtete õlgadele on jäänud suur koormus

Äripäeva korraldatud arvamuskonkursi Edukas Eesti eelmise hooaja peaauhinna 10 000 eurot võitis kutseõppur Demis Voss, kes pakkus välja idee, et osa töötuskindlustushüvitse eest tuleks luua ümberõppe stipendium.  Foto: Andras Kralla

Eelmisel hooajal Eduka Eesti arvamuskonkursi võitnud Demis Voss ütles, et Eesti ettevõtjad kannavad suurt koormat, kui näiteks Cleveron on haridusmaastikul avanud omanimelise akadeemia ning iduettevõtjad avavad tehnoloogiakooli.

Voss ütles Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et praegu toetab riik tööjõuturgu ja seeläbi ka ettevõtjaid ajutiste ja individuaalsete meetmetega, kuid vaja oleks laiemapõhjalist lahendust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum