Kristjan Pruul • 4. detsember 2020 kell 11:15
Saated
Ainult tellijale

EKRE paneb niikaua knopkasid, kuni Isamaal kõrini saab

EKRE juht Martin Helme, Keskerakonna juht Jüri Ratas, Isamaa juht Helir-Valdor Seeder  Foto: Liis Treimann

Viisid, kuidas EKRE juht Martin Helme on otsustanud Isamaa poliitikuid Bart Simpsoni kombel tirriteerida, on omandanud kõrgkoomilised omadused, esimest tõehetke tasub oodata referendumi eelnõu teiselt hääletuselt, rääkisid ajakirjanikud saates "Äripäev eetris".

Aga ka poliitilisest rahamasinast, valitsuse mahamagatud suvistest ettevalmistustest, koroonapiirangutest, unustatud töötutest, meelelahutussektori patuoinastest, metsatööstusest ja lobby'st rääkisid saates "Äripäev eetris" ajakirjanikud Urmas Jaagant ja Kristjan Pruul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum