Linda Eensaar • 4. mai kell 11:00
Saated
Ainult tellijale

Motomüüja: igal aastal pandi plaani juurde, aga nüüd on defitsiit

Harley-Davidsoni mootorratas Tallinna salongis.  Foto: Liis Treimann

Harley-Davidson Tallinna salongi juht Imre Laheäär rääkis intervjuus, kuidas soodsamad mudelid on poest juba kadunud ja ilmselt on kuu aja pärast ka kallimad otsas. Igal aastal pandi plaani juurde, aga sel aastal müüakse poole vähem rattaid, rääkis ta.

Äripäev kirjutab täna pikemas artiklis, kuidas välismaiste seikluste ärajäämine on pannud eestlased massiliselt mootorrattaid ostma ja otsima, aga tehaste seisakud, tarneraskused ning isegi Suessi kanali kriis jätavad paljud soovijad suvisest "vrõnn-vrõnnitamisest" ilma, sest uusi rattaid ja varuosi napib ning kuskilt eriti palju juurde ka ei tule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum