Artikkel
Harley Davidson Tallinna salongi juht Imre Laheäär ütles, et nende salongis on müügil rattad hinnavahemikus 7000 kuni 50 000 eurot. Soodsamad mudelid on poest kadunud ja ilmselt on kuu aja pärast ka kallimad otsas. Fotol seisab ta poe kõige kallima mudeli, 44 000 eurot maksva kaherattalise juures. Foto: Liis Treimann

Rahvas ostis motopoed juba sisuliselt tühjaks

Jaga lugu:

Välismaiste seikluste ärajäämine on pannud eestlased massiliselt mootorrattaid ostma ja otsima, aga tehaste seisakud, tarneraskused ning isegi Suessi kanali kriis jätavad paljud soovijad suvisest "vrõnn-vrõnnitamisest" ilma, sest uusi rattaid ja varuosi napib ning kuskilt eriti palju juurde ka ei tule.

Tallinna Harley Davidsoni müügiesinduses on sealse juhi Imre Laheääre sõnul aastas tavaline müük 80 ratast, aga kui sel aastal õnnestub 40 müüa, on juba hästi. Kehv seis pole sealjuures sugugi ostjate süü.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

logi sisse!

undefined

  Telli Äripäev
  Jaga lugu:
  Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
  Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
  Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
  7,8 miljoniga saab Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimine teoks
  Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti teatel kuulutati edukaks Merko Ehituse kontserni kuuluva Tallinna Teede ASi pakkumine Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimiseks.
  Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti teatel kuulutati edukaks Merko Ehituse kontserni kuuluva Tallinna Teede ASi pakkumine Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimiseks.
  Reaalajas börsiinfo
  Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
  Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
  Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
  Välisturistid kulutasid Eestis rohkem kui eestlased välismaal
  Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
  Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
  Elektri esmaspäevane hind teeb rekordi
  Elektri esmaspäeva keskmine börsihind Nord Pool Eesti hinnapiirkonnas kerkis võrreldes pühapäevaga kaks ja pool korda, 500,61 euroni megavatt-tunni eest.
  Elektri esmaspäeva keskmine börsihind Nord Pool Eesti hinnapiirkonnas kerkis võrreldes pühapäevaga kaks ja pool korda, 500,61 euroni megavatt-tunni eest.

  Küpsised

  Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

  Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.