Harley Davidson Tallinna salongi juht Imre Laheäär ütles, et nende salongis on müügil rattad hinnavahemikus 7000 kuni 50 000 eurot. Soodsamad mudelid on poest kadunud ja ilmselt on kuu aja pärast ka kallimad otsas. Fotol seisab ta poe kõige kallima mudeli, 44 000 eurot maksva kaherattalise juures.   Foto: Liis Treimann

Rahvas ostis motopoed juba sisuliselt tühjaks

Linda Eensaar • 4. mai kell 3:00

Välismaiste seikluste ärajäämine on pannud eestlased massiliselt mootorrattaid ostma ja otsima, aga tehaste seisakud, tarneraskused ning isegi Suessi kanali kriis jätavad paljud soovijad suvisest "vrõnn-vrõnnitamisest" ilma, sest uusi rattaid ja varuosi napib ning kuskilt eriti palju juurde ka ei tule.

Tallinna Harley Davidsoni müügiesinduses on sealse juhi Imre Laheääre sõnul aastas tavaline müük 80 ratast, aga kui sel aastal õnnestub 40 müüa, on juba hästi. Kehv seis pole sealjuures sugugi ostjate süü.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum