• Jaga lugu:

  Mainori eriala toob kokku alustavad iduettevõtjad üle maailma

  Mainori start-up-ettevõtluse eriala õppejõud ja kasvuettevõtte GoWorkaBit kaasasutaja Ethel Voites.Foto: Äripäev

  Ettevõtluskõrgkool Mainor koolitab start-up-ettevõtluse erialal kasvuettevõtete asutajaid ja meeskonnaliikmeid. Äripäeva raadio sisuturundussaates teeme õppejõu ja tööampse vahendava GoWorkaBiti asutaja Ethel Voitesega kindlaks, mis on rahvusvahelise õpikeskkonna tugevused ja mis on kolmeaastase õppe läbimise eelised inkubaatoris idu loomise ees.

  Lisaks sellele selgub, milliseid teadmisi ja praktilisi kogemusi õppekavaga edasi antakse ja milliseid idusid õppijad loovad. Räägime ka laiemalt, mis on oluline start-up'i loomise ja edukaks saamise juures. Ka sellest, kas asutajal peaksid olema kindlad isikuomadused, et läbi lüüa.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Eurogrupi juht: hindade tõus jääb ajutiseks
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.
Inflatsioonisurve Euroopas jääb tõenäoliselt ajutiseks, isegi kui hinnatõus aeglustub oodatust aeglasemalt, vahendab Bloomberg eurogrupi presidendi Paschal Donohoe öeldut.