• Jaga lugu:

  Pangajuhi rääkimata lugu: koolikaaslased nägid ta tulevikku ette

  Olavi Lepp läks tänasesse Swedbanki praktikale 1990. aastatel ja kasvas samm-sammult selle juhiks. Ta sai pangajuhiks enda sõnul segasel ajal, 2019. aastal, kui toonane juht Robert Kitt töö kaotas. Saates "Juhi jutud" räägib Olavi Lepp ka, kuidas ta selle otsuseni jõudis ja mis toona kaalukausil oli.Foto: LIIS TREIMANN

  Värskes Äripäeva Raadio saates "Juhi jutud" on külas Eesti suurima panga ehk Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes läks panka enam kui 20 aastat tagasi praktikale ja kasvas läbi organisatsiooni Eesti suurima panga juhiks. Ta räägib saates esmakordselt, kuidas endal tal sellist ambitsiooni polnud, kuid toonased ülikoolikaaslaste nägid ta tulevikku ette.

  Kuidas spetsialistist juhiks kasvada, miks see alati ei õnnestu ning kuidas neid karisid vältida, sellest saates juttu tulebki. Räägime tippjuhi üksindusest ja selle leevendamisest, meeskonna koostamisest, suhtumisest delegeeri või sure, tunnustamisest ja paljust muust. Juttu tuleb ka väärtustest ning panka viimastel aastatel saatnud rahapesuskandaalidest ning nende jäetud jäljest edasi liikumisest.

  Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

  logi sisse!

  undefined

   Telli Äripäev
   Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

  Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
  Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
  Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
  USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
  USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
  USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
  Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
  Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Raadiohommikus: taristuehitusest investeerimise ja restoraniärini
  Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
  Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
  Tartu Mill sai loa Leedu konkurendi ostuks
  Eesti konkurentsiametil pole midagi tehingu vastu, millega Eesti jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli.
  Eesti konkurentsiametil pole midagi tehingu vastu, millega Eesti jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli.

  Küpsised

  Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

  Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.