Danspini lõngatehase mitmete endiste töötajate sõnul ei tulnud endine juht Dennis Ulrik Kristensen ettevõttesse sõpru otsima, vaid korda looma. Kristensenil olnud suisa oma jooksupoiss, kes talle uksi avas.  Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees

Tööterror Pärnumaa tippjuhi käe all: aastaid sõimu, alandust ja vaimset vägivalda

Pärnumaa suurima tööandja Wendre mürgise töökeskkonna avalikustamine äratas Sindi lõngatehase endiste töötajate mälestused: nad talusid enda sõnul aastaid sama juhi käe all alandusi, solvanguid ja vaimset vägivalda.

Paks Eesti poiss; see lollakas vanamehenäss; paks värvimaja poiss; nõme naine; vastik vanaeit - nii nimetas oma töötajaid nende nimede selgeks õppimise asemel praegu Pärnumaa suurimat tööandjat Wendret juhtiv taanlane Dennis Ulrik Kristensen. Kollektiivselt olid töötajad sageli tema jaoks "ahvid”.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum