8. aprill 1996 kell 22:00

Arla laiendab müüki meditsiinivaldkonnas

Arla Eesti turundusjuhi Marju Soomi sõnutsi alustas Arla märtsist Rootsi firma Medifood toodete müüki Eestis. «Need tooted on mõeldud inimestele, kellel on terviseprobleemid,» lausus ta. «Medifoodi toite müüme ainult haiglate ja apteekide vahendusel.»

Medifoodi toodang koosneb gluteenivabadest toitudest tsöliaakiat põdevate inimeste tarvis, vedelikuasendajatest kõhulahtisust põdevatele inimestele, sonditoitudest, söögiisu tekitavatest toitudest, täiendavat energiat andvatest pulbritest ning paljust muust.

Soomi ütluse kohaselt tingis Medifoodi kaupade Eestisse toomise haiglate tellimus, samuti moodustati märtsis tsöliaakiaselts kui Medifoodi toodete peamine sihtgrupp.

Arla Eesti ASi tegevdirektor Inga Marand ütles paari nädala eest Äripäevale, et müügi laienemine on seotud Arla kontserni tootmise võimaliku laiendamisega Eestisse, mis eeldab aga senisest tugevamat müügitööd Arla toodete tutvustamisel Eestis.

Marju Soom märkis, et nende talupidajatest omanikud Rootsi toiduainete kontsernist Arla on valinud Eesti turule tulekuks ni?itooted, kuna mahukaupade müük eeldab põhjalikumat turu tundmist.

Praegu müüb Arla Eesti AS Arla tütarettevõtte Semper 30 sorti lastetoite ning kuut sorti juustu.

Hetkel kuum