• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõned õlled on teistest paremad

  Alles mõni päev tagasi kaitsetollide vajaduse eitamisega selgroogu näidanud Tiit Vähi juhitav valitsus kummutas juba levima hakanud oreooli valitsuse selgest ning konkreetsest majandusjoonest eile ühe otsusega. Kohalike ja importõllede aktsiiside ühtlustamine lükati 1. juulilt edasi 1. detsembrile. Rõõmustada võivad kõik kaheksa kodumaist õlletootjat, korralikul tasemel lobby tasub ennast alati ära.
  Soovimata vähimalgi määral maha teha kohalike õllemeistrite pruulitud janukustutajaid, imestab Äripäev siiski valitsuse otsuse üle. Mis võis olla kodumaiste õllede soosimise pikendamise põhjus? Eile põhjendust veel ei avalikustatud.
  Ehk on valitsus lihtsalt veendunud raamatus «Vahva sõduri ?vejki juhtumised...» väidetus, et see valitsus, kes õlle hinda tõstab, kukub? Äripäeva hinnangul on aga tubakaaktsiisi kehtestamise ajal mõistlikult käitunud valitsus nüüd kesvamärjukesega pehmeks joodetud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.