• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Termoil keerab täna oma kütusekraanid lahti

  Termoil eraldab kolm mahutit, kuhu kogu arestitud bensiin ja diislikütus ümber pumbatakse, ütles Esoili juhatuse esimees Oleg Panfilov.
  Arestitud kütuse jaoks eraldatud mahutid pitseerib toll kinni, ülejäänud terminaali võib seejärel kokkuleppe kohaselt tolliametiga avada, teatas Panfilov. Tema sõnul tuleb täna ümber pumbata kuus mahutit, milles praegu arestitud kütus asub.
  Tolliameti peadirektor Rein Talvik kinnitas, et aktsepteerib seda ettepanekut ja lisas, et terminaali võib avada juba täna. «Oleneb, kui kiiresti nad kütuse ümber pumpavad,» teatas Talvik.
  Neljapäeval otsustas Termoili juhatus vabastada asedirektor Nail Sibagatulini, kes astus üle tolliameti keelust mitte väljastada arestitud kütust.
  Oleg Panfilov ütles, et Termoili uue asedirektori nime veel välja öelda ei saa, kuna pole kandidaadi nõusolekut. «Võin öelda, et tegemist on Esoili teise ettevõtte töötajaga,» täpsustas ta.
  Panfilovi sõnul ei lahku Sibagatulin firmast päevapealt. «Ta töötas terminaalis 15 aastat ja soovin, et ta oleks ümberpumpamise juures,» sõnas Panfilov. Ta ei välistanud ka võimalust, et Sibagatulin jätkab tööd Termoilis. «Seal, kus vastutus on väiksem,» lisas Panfilov.
  Tolliamet pitseeris Maardus Termoili terminaali mai lõpul, sest üle saja vaguni bensiini ja diislikütust Eestisse toonud AS Parevek jättis tasumata 15 miljonit krooni aktsiisi- ja käibemaksu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Investori kogemus: kriisiks valmistumisel võib kaotada palju rohkem
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Suure plaaniga VKG juht ei näe miljarditehases riiklikku tähtsust
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.