16. juuni 1996 kell 22:00

Ofelia saatus läheb litsentsikomisjoni kätte

Majandusministeeriumi litsentsitalituse juhataja Aleksander Skoblov ütles, et litsentsitalitus saatis tolliametile kirjaliku järelepärimise Ofeliaga seonduvate lisamaterjalide kohta. «Kui tolliamet jõuab meile enne kolmapäeva saata täiendavaid andmeid, tuleb Ofelia küsimus arutusele,» lausus Skoblov.

Samas kinnitas litsentsitalituse juhataja, et komisjon ei tule kolmapäeval kokku mitte ainult Ofelia litsentsi pärast.

Hetkel Ofelia direktor Tomi Ovaska avaldas lootust, et kolmapäeval on Ofelia litsentsiküsimus litsentsikomisjonis arutusel. «Oleme ette valmistanud kõik dokumendid, mis näitavad, et seal on kõik korrektne,» rääkis ta.

Ovaska sõnul kannatab Ofelia tuumikinvestori Primalco OY maine tuntavalt Soomes seoses Ofelia skandaaliga.

«Peaaegu iga päev on Soome ajalehtedes artikleid selle kohta, et Soome firma tegeles Eestis omanike teadmisel pettusega,» põhjendas Ovaska. Sellised väited on tema sõnul absoluutne vale.

Hetkel kuum