2. juuli 1996 kell 22:00

Farmaatsiatehase aktsiahind kukkus

Esmaspäev, 1. juuli ja teisipäev, 2. juuli olid väärtpaberiturul tegusad päevad. Börsil sooritati esmaspäeval 38 tehingut (käive 6,44 miljonit krooni) ja teisipäeval 49 tehingut (käive 3,30 miljonit krooni). EVK jäi registreeritud tehingute mahu poolest alla -- esmaspäeval 26 tehingut kogumahus 2,03 miljonit krooni. (Teisipäevast tehingute kokkuvõtet käesoleva kommentaari kirjutamise ajal veel toimetuse käsutuses ei olnud). Esmaspäeval haaras börsil käibeliidri koha korraks Hansapanga aktsia 4,8 mln käibega, siis eile oli kaalukauss taas Ühispanga poole kaldu -- 1,90 mln käivet ehk 57,5% üldkäibest.

Tallinna Farmaatsiatehase aktsiahinna prognoositud kukkumine näib olevat teoks saanud -- senised 30-40 kroonised hinnad asendusid eilsetes noteeringutes tagasihoidlike 14-17 kroonistega, ka EVK registreeris esmaspäeval tehingu farmaatsiatehase aktsiatega hinnaga 14,5 krooni

Hetkel kuum