• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SAS paugutab uksi

  Võttis aega mis võttis, aga paratamatu ei jäänud tulemata. Skandinaaviamaade Rootsi, Norra ja Taani ühine lennuhiiglane SAS on asunud välja valama oma kibestumist. SAS jäi mäletatavasti Eesti rahvusliku lennufirma Estonian Airi erastamisel alla taanlaste Maersk Airile. Fakt, mis endast kõrgel arvamusel olevale SASile kindlasti meeldida ei saanud.
  SASi tegevus Estonain Airiga vägikaika vedamisel on kummaline. SAS on teatanud, et loobub Estonian Airi maapealsetest teenustest. Kas tuleb Tallinnasse SASi teenindusmeeskond lennurada lumest puhastama, kohvreid maha laadima ja bensiini tankima? Või on SASi eesmärk Tallinnasse lendamine üldse lõpetada? Mõlemad variandid tunduvad võrdselt absurdsena. Veelgi koomilisem on kuulda Estonian Airi lahkuva peadirektori Toomas Petersoni, kes erastamisel SASi toetas, suust, et uutel omanikel tuleks Estonian Air kiirelt kasumisse viia. Kuldsed sõnad, kui mõelda firma Petersoni-aegsele kahjumile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Börs: USA aktsiad lõpetasid korraliku langusega
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.