28. juuli 1996 kell 22:00

Kütuseoksjon toimub täna

Esialgsetel andmetel pidi 1641 tonni bensiini ja 1774 tonni diislikütust müüdama juba möödunul neljapäeval. Oksjon lükati aga edasi, kuna ASi Parevek esindav advokaadibüroo Monika Mägi & Ko ei olnud tolliametiga jõudnud kokkuleppele kütuse konfiskeerimise õigsuses.

Reede pärastlõunal otsisid advokaadibüroo Monika Mägi & Ko ja tolliamet kompromissi, et kütuseoksjon siiski toimuks.

Risto Kirsipuu sõnutsi läheb oksjoni edasilükkamine riigile kalliks maksma. Kütuse säilitamine maksab umbes 12 000 krooni ööpäevas, selgitas Kirsipuu.

Firmad, kellel on huvi kütuse ostmise vastu, saavad ennast registreerida Kirsipuu ütluse kohaselt kuni oksjoni alguseni. Vajalik on maksta 10% ostetava koguse hinnast tagatisraha ning potentsiaalne ostja peab omama kütuse impordi-ekspordilitsentsi.

Hetkel kuum