• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tiit Vähi kiituseks

  Viimasel ajal on üha rohkem põhjust valitsust ning esmajoones selle juhti, peaminister Tiit Vähit kiita.
  Viimane Vähi avaldus puudutas Eesti Energia erastamist. Nimelt ei soovi ta Eesti energiamonopoli erastajana näha Soome energeetikakontserni IVO või Rootsi energeetikakontserni Vattenfall. Ehkki pisut arusaamatuks jääb Vähi taoliste hinnangute ajahetk, pole ju konkreetseid läbirääkimisi hinna üle veel alustatud, on tegemist siiski õige printsiibiga: kui tegemist on erastamisega, siis ei tohiks see tähendada ettevõtte müümist teise riigi riiklikule kapitalile. Seda juba eelkõige sel põhjusel, et erasektor on riigisektorist efektiivsem ka mujal riikides. Teine Vähile positiivset renomeed tekitav sündmus oli eurominister Endel Lippmaa lahkumine valitsusest. Valitsuse ühe tulihingelisema kaitsetollide pooldaja loobumine võitlusest näitas selgelt valitsuse kindlat seisukohta selles küsimuses. Jääb ainult loota, et Vähi annaks ka edaspidi põhjust kiituseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Kuidas me 505 euroga teenisime 14 333 eurot?
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Lauri Meidla: mu kõige kallima vea teevad investorid sel aastal järele
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.