• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Citysokose kaubamaja otsib tegevdirektorit

  Jauho sõnul hakkab tema juhtima Citysokose tegevust Eestis üldiselt, kaubamaja igapäevast tööd hakkab koordineerima tegevdirektor. Jauho rääkis, et kuna moekaubandus vajab spetsiifilisi teadmisi, ei olnudki avaliku konkursi kaudu tulnud kohasoovijate seas õiget inimest. «Ilmselt otsime tegevdirektori Soomest, kuna ka väga palju kaupa tuleb Soomest,» lisas ta.
  Möödunud aasta oktoobris avatud Citysokose käibe ja kasumi kohta märkis Jauho, et enne aasta lõppu ei soovi ta kokkuvõtteid teha, kuna moekaubanduses on sügistalvine aeg edukam kui kevadine. «Stockmanni kaubamaja ja madalate hindadega lööva Seppälä naabrus mõjutab Citysokose käivet kindlasti,» märkis Jauho. «Oleme rahul, aga võiks olla parem.»
  Soomes tuntud kaubamajaketi Citysokose Eestis avatud kaubamaja tegutseb Viru keskuses 2000m² pinnal. Avamisel planeeriti kaubamaja aastakäibeks kuni 100 miljonit Eesti krooni. Citysokose tegevust Eestis juhib Tenco Eesti AS, millest pool kuulub Suomen Osuuskauppojen Keskuskuntale ja pool Kaufhofi kaubamajaketile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.