13. august 1996 kell 22:00

Citysokose kaubamaja otsib tegevdirektorit

Jauho sõnul hakkab tema juhtima Citysokose tegevust Eestis üldiselt, kaubamaja igapäevast tööd hakkab koordineerima tegevdirektor. Jauho rääkis, et kuna moekaubandus vajab spetsiifilisi teadmisi, ei olnudki avaliku konkursi kaudu tulnud kohasoovijate seas õiget inimest. «Ilmselt otsime tegevdirektori Soomest, kuna ka väga palju kaupa tuleb Soomest,» lisas ta.

Möödunud aasta oktoobris avatud Citysokose käibe ja kasumi kohta märkis Jauho, et enne aasta lõppu ei soovi ta kokkuvõtteid teha, kuna moekaubanduses on sügistalvine aeg edukam kui kevadine. «Stockmanni kaubamaja ja madalate hindadega lööva Seppälä naabrus mõjutab Citysokose käivet kindlasti,» märkis Jauho. «Oleme rahul, aga võiks olla parem.»

Soomes tuntud kaubamajaketi Citysokose Eestis avatud kaubamaja tegutseb Viru keskuses 2000m² pinnal. Avamisel planeeriti kaubamaja aastakäibeks kuni 100 miljonit Eesti krooni. Citysokose tegevust Eestis juhib Tenco Eesti AS, millest pool kuulub Suomen Osuuskauppojen Keskuskuntale ja pool Kaufhofi kaubamajaketile.

Hetkel kuum