• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsi vabaturul käib elav kauplemine

  Kolmapäeval, 14. augustil registreeriti Tallinna börsil 7 väärtpaberiga kokku 48 tehingut (2 vähem kui üleeile), mille käigus vahetas omanikku 109 904 aktsiat ja 304 HFi obligatsiooni. Börsi päevakäive oli 6 413 351,90 krooni.
  Suurima käibega olid eile Hansapanga (2,76 mln kr) ja Tallinna Panga (2,45 mln kr) aktsia. HFi obligatsioonidest kaubeldi II, V ja VI seeriaga. Kõige suurema käibega oli neist HFi VI seeria obligatsioon (19 000 kr).
  Börsi vabaturu käive oli eile 889 406,6 krooni. Kõige aktiivsemalt kaubeldi siin Saku õlletehase aktsiaga (päevakäive 418 606,6 kr). Üleeilsega võrreldes tõusis kõige rohkem Kalevi aktsia hind (+2,78%). Päris palju kukkus aga Saku õlletehase aktsia (-1,49%).
  Börsivälise turu üleeilne käive oli 1,45 mln kr, millest ligi 70% andis farmaatsiatehase aktsia. Üks suuremaid tõusjaid börsivälisel turul oli kaubamaja (+3,05%).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Massiimmigratsiooni hirmujutu ees põnnamine hoiab majandust kinni
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Balti aktsiaturg jätkas nädalat miinuses
Balti koondindeks Baltic Benchmark langes täna 1,92%; põhinimekirjast sulgusid plusspoolel vaid kolm aktsiat.
Balti koondindeks Baltic Benchmark langes täna 1,92%; põhinimekirjast sulgusid plusspoolel vaid kolm aktsiat.
Klotsifirma lööb keset pandeemiat rekordeid
Taani mänguklotside tootja Lego on keset pandeemiast tingitud koduspüsimist tõeliselt õitsele puhkenud, kasvatades kõvasti nii käivet kui ka kasumit.
Taani mänguklotside tootja Lego on keset pandeemiast tingitud koduspüsimist tõeliselt õitsele puhkenud, kasvatades kõvasti nii käivet kui ka kasumit.
Pärnu valimisvõitluses kõmisevad raskerelvad
Enamiku Pärnus võimu juurde pürgivate poliitiliste jõudude esinumbrid on kohapeal, aga ka üleriigiliselt tuntud riigikogu liikmed, lisaks endised maavanemad ja ametisolev linnapea. Eeldatakse, et järgmise valimistsükli jooksul ja edaspidi saab Pärnust Eesti kontekstis midagi kaugelt suuremat kui suvepealinn.
Enamiku Pärnus võimu juurde pürgivate poliitiliste jõudude esinumbrid on kohapeal, aga ka üleriigiliselt tuntud riigikogu liikmed, lisaks endised maavanemad ja ametisolev linnapea. Eeldatakse, et järgmise valimistsükli jooksul ja edaspidi saab Pärnust Eesti kontekstis midagi kaugelt suuremat kui suvepealinn.