• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Balti jaam muudab ilmet

  Läbirääkimised pakkujatega kestavad 30. septembrini, kuid Balti jaama kinnisvaradirektori Jaanus Paasi sõnul on peadirektoril võimalik lõpliku otsuse tegemist edasi lükata veel kahe nädala võrra.
  Konkursil osalejatele ei ole ette seatud kindlaid funktsionaalseid tingimusi. Paasi sõnutsi on eelis toitlustamisega tegelevatel firmadel, kuna just see valdkond on Balti jaamas praegu eriti viletsas seisus. «Kiiremas korras tahame linnalähirongide paviljonis avada puhta ja igati reisijasõbraliku kiirtoidukoha,» ütles Paas. Kinnisvaradirektori sõnade kohaselt kuuluvad mitmete pakkumuste juurde ka turvateenused.
  Konkursil osalejate nimesid Paas ei avalikustanud, ütles vaid, et enamik pakkujaid oli väljastpoolt praeguste rentnike ringi. «Huvi väljaspoolt on väga teretulnud, sest ega me ei soovigi tulevaste rentnike hulgas näha praeguseid võrdlemisi kahtlaseid firmasid.
  Kohe pärast konkursi tulemuste selgumist kuulutab Balti jaam ideekonkursi jaama inimväärsemaks muutmiseks. Kavas on ka mõned ümberehitused, millised täpselt, ei soovinud kinnisvaradirektor veel kommenteerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.