23. september 1996 kell 22:00

Balti jaam muudab ilmet

Läbirääkimised pakkujatega kestavad 30. septembrini, kuid Balti jaama kinnisvaradirektori Jaanus Paasi sõnul on peadirektoril võimalik lõpliku otsuse tegemist edasi lükata veel kahe nädala võrra.

Konkursil osalejatele ei ole ette seatud kindlaid funktsionaalseid tingimusi. Paasi sõnutsi on eelis toitlustamisega tegelevatel firmadel, kuna just see valdkond on Balti jaamas praegu eriti viletsas seisus. «Kiiremas korras tahame linnalähirongide paviljonis avada puhta ja igati reisijasõbraliku kiirtoidukoha,» ütles Paas. Kinnisvaradirektori sõnade kohaselt kuuluvad mitmete pakkumuste juurde ka turvateenused.

Konkursil osalejate nimesid Paas ei avalikustanud, ütles vaid, et enamik pakkujaid oli väljastpoolt praeguste rentnike ringi. «Huvi väljaspoolt on väga teretulnud, sest ega me ei soovigi tulevaste rentnike hulgas näha praeguseid võrdlemisi kahtlaseid firmasid.

Kohe pärast konkursi tulemuste selgumist kuulutab Balti jaam ideekonkursi jaama inimväärsemaks muutmiseks. Kavas on ka mõned ümberehitused, millised täpselt, ei soovinud kinnisvaradirektor veel kommenteerida.

Hetkel kuum