8. oktoober 1996 kell 22:00

Venelased õpetavad kauplema

Täna on Sakala keskuses Venemaa sertifitseerimisorgani Test S. Peterburg, Peterburi sanitaarpunkti ja riikliku tolliettevõtte Rosvneshterminal esindajad, kinnitas Kondratjev. Tema sõnul saavad Eesti ärimehed vastused kõigile Eesti-Vene kaubandust puudutavaile küsimustele.

ASi Adavere Lihatööstus juht Harri Nukke ütles, et tema firma esindajad osalevad sel üritusel kindlasti, kuna Venemaa on väga suur turg, kuhu saab müüa Eestist palju kaupa. Tema sõnul saab pärast topelttollide kaotamist kauplemisel Venemaaga toodangu eksporti kahekordistada.

Radon-Rosvneshterminali töötaja Ljudmilla Petrova sõnul esinevad Eestis peamiselt kaupade sertifitseerimisega tegelevad inimesed.

Sertifitseerimine on moodus, millega Venemaa turg end kaitseb, väitis ta.

Hetkel kuum