• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tennise siseväljakud on hõivatud keskööni

  Tallinlane saab talvel kasutada viit squash'iväljakut ja nelja täismõõtmelist tenniseväljakut.
  Kuna suur osa mänguaegadest on reserveeritud ettevõtetele, ei jää squash'i- ega tennisemängijale nn viimase hetke valikut, vaid oma aega tuleb pikalt ette planeerida, et siis võimalikud variandid administraatoriga läbi vaadata.
  Squash'iks on enam võimalusi Tallinna squash'iklubis, sest Laagri klubi väljak on peaaegu kogu aeg hõivatud. Mängima võib pääseda hommikuti või nädalavahetusel. Tallinna klubis on soodsamad ajad kella 10--12 hommikuti, esmaspäevast neljapäevani kell 16--22 on klubi töötaja sõnul väljakud hõivatud vähemalt aasta lõpuni.
  Tennisemäng on komplitseerituim Balance'is, kus vastavalt eelnevale kokkuleppele seatakse võimla tenniseplatsiks. Soodsaim aeg selleks on tööpäeviti kell 9--16 ning nädalavahetusel. Kadaka spordihallis on tavaklientidele vaid üks väljak, mida saab kasutada laste treeningutundide vahel lõuna paiku.
  Klubi Sini-Valge ootab harrastusmängijaid pärast kella 17, kuna enne on platsil treeningurühmad. Tavamõõtmetest väiksem puukattega väljak on lastele. Sini-Valges võib pääseda kergemini löögile ka alates kella kümnest õhtul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.