14. november 1996 kell 22:00

Tennise siseväljakud on hõivatud keskööni

Tallinlane saab talvel kasutada viit squash'iväljakut ja nelja täismõõtmelist tenniseväljakut.

Kuna suur osa mänguaegadest on reserveeritud ettevõtetele, ei jää squash'i- ega tennisemängijale nn viimase hetke valikut, vaid oma aega tuleb pikalt ette planeerida, et siis võimalikud variandid administraatoriga läbi vaadata.

Squash'iks on enam võimalusi Tallinna squash'iklubis, sest Laagri klubi väljak on peaaegu kogu aeg hõivatud. Mängima võib pääseda hommikuti või nädalavahetusel. Tallinna klubis on soodsamad ajad kella 10--12 hommikuti, esmaspäevast neljapäevani kell 16--22 on klubi töötaja sõnul väljakud hõivatud vähemalt aasta lõpuni.

Tennisemäng on komplitseerituim Balance'is, kus vastavalt eelnevale kokkuleppele seatakse võimla tenniseplatsiks. Soodsaim aeg selleks on tööpäeviti kell 9--16 ning nädalavahetusel. Kadaka spordihallis on tavaklientidele vaid üks väljak, mida saab kasutada laste treeningutundide vahel lõuna paiku.

Klubi Sini-Valge ootab harrastusmängijaid pärast kella 17, kuna enne on platsil treeningurühmad. Tavamõõtmetest väiksem puukattega väljak on lastele. Sini-Valges võib pääseda kergemini löögile ka alates kella kümnest õhtul.

Hetkel kuum