• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartusse rajatakse Maksimarket

  ETK Hulgi tahab oma järgmise Maksimarketi rajada Lasnamäele. ETK Hulgi Lõunakeskuse tegevdirektor Peeter Raudsepp kinnitas eile, et Maksimarketi ehitamine Tartusse on vältimatu ja seda tehakse ehk juba järgmisel aastal.
  «Arvan, et Tartu Maksimarket hakkab kandma numbrit 3 või 4 ja enne meid valmib Tallinnas veel vähemalt üks seda ideoloogiat kandev kauplus,» ütles Raudsepp.
  Raudsepa sõnul pole veel kindel, kas poe ehitab ETK või keegi teine, kuid see hakkab kindlasti kuuluma Maksimarketi ketti. «Võimalik, et hoone omanik pole ETK ja meie hakkame seal ainult kauplema,» märkis Raudsepp.
  Eesti esimese Maksimarketi brutokäive oli möödunud aastal 150 miljonit krooni ja tänavu prognoositakse aastakäibeks 210 miljonit krooni. «Maksimarket toob ETK süsteemile tublisti tulu ja seepärast tahamegi samalaadseid kauplusi juurde rajada,» märkis Raudsepp.
  Tartus on kohaeelistus tehtud, kuid Raudsepp ei soostunud seda avalikustama. «Võin öelda nii palju, et Maksimarketile peab olema hea juurdepääs nii elamurajoonidest kui ka transiitteedelt ja selline koht on Tartus olemas,» lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.