• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Advokatuur jättis Monika Mägi saatuse otsustamata

  Advokatuuri juhatuse esimees vandeadvokaat Aare Tark ütles, et nad edastasid eile kaitsepolitseile Monika Mägi suhtes oma arvamuse. Ta ei osanud veel täpselt öelda, millal juhatus uuesti selle küsimuse juurde tuleb. Tark ja teised advokatuuri juhatuse liikmed ei soovinud toimunud arutelu lähemalt kommenteerida.
  Varem on Tark öelnud, et advokatuuri juhatuse ülesanne ei ole sellistel puhkudel tõendite hindamine. Küsimus on pigem advokatuuri liikmele seadusega tagatud puutumatuses, et uurimisorganitel poleks võimalik ligi pääseda informatsioonile, mis on advokaadile saanud teatavaks suheldes oma klientidega.
  Kaitsepolitseist teatati, et Monika Mägi puudutavad materjalid saadetakse riigiprokuratuuri uurimisalluvuse otsustamiseks.
  Riigiprokuröri asetäitja Alar Kirs ütles eile pärastlõunal, et kõnealused materjalid ei ole veel tema kätte jõudnud.
  Monika Mägi keeldus eile tema ümber toimuvat kommenteerimast, pidades seda praegu ebaeetiliseks. Teatavasti on Mägi avaldanud kahtlusi, et tema kõnesid on pealt kuulatud ja tema tööd jälgitud.
  Väidetavalt andis Monika Mägi Tallinna linnakohtu kohtunikule Anne Kramerile 10 000 krooni altkäemaksu, mistõttu kavatseb kaitsepolitsei tema vastu algatada kriminaalasja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.