• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Operas teatraalne interjöör

  Tallinn Pikk 11
  omanike tehtud sisekujundus
  Cafe Opera sisekujundus on omapärane, robustne ja huvitavate detailidega. Näiteks trepikäsipuud lõppesid «sürrilt».
  Robustsete teatridekoratsioonitüüpi detailide puhul häiris see, et istusin neile liiga lähedal. Teatris see ei häiriks, kuna istun kaugel.
  Mõnus on kohviku sopilisus. Neil oli ruumi hea kujundada, kuna kahetasapinnalisus selekteerib erinevad söömisvõimalused.
  Operas on eraldumisvõimalust, keskel saab seltskond kambas olla. Värvilahenduses meeldisid küpsed toonid.
  Meeldis laudadel olev tekstiiliriba, mis hästi toimis. Mööbel oli mugav. Üldmulje hubane ja mõnus. Hea koht, läheksin sinna ka tagasi.
  Cafe Opera interjöör on huvitav, aga minu jaoks liiga kirju, ehkki sisekujundusega ilmselt seda ongi taotletud.
  Absoluutselt ei meeldi mulle keset restorani asuv sillake, mis tundub eluohtlik, eriti kui sealt kõpskingadega üle minna. Avamise ajal oli mul veel taldrik ka käes! Ei ole olnud Cafe Operas nii tihe külaline, et oskaks mingeid eriti häid detaile välja tuua.
  Arvan, et kohviku-restorani ruum on ratsionaalselt lahendatud. Letid on hea koha peal, paraja kõrguse ja suurusega, kõik tundub töötajatel käe järgi olevat. Mööbel on mugav.
  Värvilahendus on arvatavasti loomulik, kuna miski ei häirinud. Kohviku valgustus meeldis väga, seda uurisin lausa spetsiaalselt.
  Cafe Opera sisekujundus võtaksin kokku sõnaga eurokitsh --interjööris olevad sillakesed, saarekesed hästi ei sobi sinna. Samas ei ole Cafe Opera sisekujundus väga pealetükkiv ega häiriv.
  Art Cafe Opera nime poolest oleksin oodanud midagi enamat, rohkem kultuurilist kujundust. Ruumiplaneering on kohvikus hea, eriti meeldis mulle laudade tsoneerimine -- igaühel on võimalik kohvikus leida omale sobiva vaate ja eraldusastmega laud.
  Letid on Cafe Operas hea koha peal, need on paraja suuruse ja kõrgusega. Kuna ma kohviku mööblit ei mäleta, siis eeldan, et see oli mugav. Värvilahendus on neutraalne, st ei ole liiga pealetükkiv. Hea on ka valgustus.
  Olen käinud Cafe Operas vaid suvisel ajal ja mulle väga meeldis selle kujundus -- veekesed vulisesid jne.
  Mulle tundus, et Cafe Opera ruumiplaneering on natuke kitsas, seda eriti teenindava personali jaoks. Minul oli mugav ega olnud sugugi kitsas, kuid ettekandjatel tundus olevat kohati raske laudadele juurde pääseda. Kui nad aga ise rahul on, pole midagi.
  Restorani sisekujunduslikud detailid olid algul võõrastavad, aga siiski huvitavad. Mööbel oli kohvikus mugav. Kuna olen seal käinud ainult suvel, ei oska midagi öelda valgustuse kohta. Värvilahendus on minu arvates natuke liiga kirju. Üldiselt on Cafe Opera mõnus koht, ehkki vanalinnas veidi võõrastav.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.