17. veebruar 1997 kell 22:00

Kilk investeeris restorani üle 6 mln

Restorani haldava ASi Bona suuraktsionäri, Pindi ettevõtete grupi põhiomaniku Rein Kilgi sõnul kulus umbes pool restorani investeeritud kuuest miljonist kroonist nüüdisaegsele sisustusele.

Bona tegevdirektor Rainer Pihlakas lausus, et restorani sisekujunduse autor on Aivar Roosaar ASist Komfort, kus on valminud ka restorani mööbel.

Restorani ehitaja ASi Ropka Ehitus juhatuse esimees ja omanik Silver Sikka rääkis, et kaks aastat tagasi alustatud renoveerimistööd venisid, kuna vahepeal muudeti projekti ja võeti kasutusele ka keldrikorrus.

Ropka Ehituse projektijuhi Viktor Bossenko sõnul on renoveerimisel kasutatud küllalt kalleid materjale, nt paekiviplaat. Lükandakende projekteerimisel, mis võimaldab suvel jalutada restorani sisse-välja läbi suurte aknaavade, on Rein Kilgi sõnul malli võetud Prantsusmaalt.

Hetkel kuum