18. veebruar 1997 kell 22:00

E-Betoonelement sai suurtellimuse

See on ehituses uudne lähenemine, kus tellija saab elementide asemel valmis karbi, selgitas E-Betoonelemendi tegevdirektor Jaan Valbet.

E-Betoonelemendi suuremate lepingutena väljaspool Eestit nimetas Valbet Leedu raudteele Rakvere tehases valmivaid betoonliipreid ja Venemaal ehitatud sõdurikülasid, mis ületavad Eesti suurima tellimuse mitu korda. Samas suurusjärgus on E-Betoonelemendil ehituselementide tarnimise leping Läti Kelloggsi tehase kartulihoidla ehitusele, mis märtsis lõpeb. Ehituspaneelidega varustab firma ka Tallinna teist suurehitust Astlanda keskust. Tulemas on nii Astlanda kui Roosikrantsi ehituste parkla ehitus, lisas Valbet.

E-Betoonelemendi eelmise aasta auditeerimata netokäive oli 73 miljonit krooni, mis on neli miljonit krooni vähem kui aasta varem. Eelmise aasta lõpetas E-Betoonelement kahjumiga, mida Valbet põhjendas ehitamise vähenemisega Eestis.

Roosikrantsi tänaval ehitab Tallinna Panga kõrvale uue büroohoone maailma üks suuremaid edasikindlustusseltse Swiss RE. Praegu käivad hoone ehitusel tööd keldrikorrusel.

Selleks aastaks plaanib E-Betoonelement käivet 85 mln krooni ja 3miljonist kasumit.

Hetkel kuum