2. märts 1997 kell 22:00

Selgus Eesti parim killumeister

Kuigi mingisugust konkurssi välja ei kuulutatud, selgitasid meie suuremad päevalehed möödunud reedel välja sõnaosavaima mehe. Lugejad võisid nii Eesti Päevalehe «Laenatud lause» rubriigist, Postimehe «Kõvast sõnast» kui ka Äripäeva «Ärilausest» lugeda Eesti Suurbritannia saadiku Raul Mälgu Postimehe intervjuus ilmunud sõnu, et kui rääkida mistahes maailma pealinnas Eesti diplomaadiga, siis ta ütleb, et kõige õudsem hetk tööpäeval on see, kui hakkad kodumaa uudiseid uurima. Samast loost on oma «Tõdemuse» jaoks materjali leidnud ka Sõnumileht.

Nii võib saadik nüüd mõlema käega teha energilisi hädapiduri tõmbamise liigutusi ja hõisata «Jess!», «Bingo!» või midagi taolist. Pole just tavaline, et ühe mehe jutt kõikidele korraga südamesse läheb. Seega on Mälk parima killumeistri tiitli auga ära teeninud. Toimetused jäävad arvatavasti heameelega ootama sõnasepa järgmisi mõttevälgatusi.

Hetkel kuum