13. aprill 1997 kell 22:00

Sinu firma nimi konkurentide keskel

Väljendusrikas ja meeldejääv nimi müüb firmat, identifitseerides sind konkurentide keskel. Maotu nimi on kui igavene karistus. Tühistele riiulinimedele (a/s KTM e Kurat Teab Mis) on pentsikuid moodustisi lisanud äriregistri nõue firma nime kordumatusest (a/s S.A. ASI). Imposantsesse nimesse investeerida (kujundust tellida, reklaamida) on hullus. Seaduslik väljapääs: julge kommertsnimi (trading name). Kasutades kommertsnime logos, kirjapeas jne, ehitate oma jumeka näo sellele üles. Vaid arvetele jt dokumentidele lisage oma a/s S.A. ASI. Maksuametile tuleb esitada selgituskiri: teatan, et a/s KTM tegutseb kommertsnime all Hülgelaevastik. Julgust -- tore uus nimi tundub algul harjumatu. Elav klassika: Kuku raadio, tegelikult a/s Trio.

Hetkel kuum