• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Meelevaldsed spekulatsioonid

    Käesoleva aasta 19. mai Äripäev avaldab ajakirjanik Indrek Lindsalu intervjuu äsja ASi Ephag tegevdirektorina tööd alustanud Neeme Jõgiga. Nii küsitleja Indrek Lindsalu kui ka küsitletav Neeme Jõgi spekuleerivad üsna meelevaldselt Sillamäel tegutseva ettevõtte Silmet finantsmajandusliku tegevuse üle seoses Eesti Keskerakonna ja tema esimehe Edgar Savisaare perekondliku tähtpäevaga. Erakondi ei ole Silmet finantseerinud Seoses eespoolmainitud intervjuuga teatan, et endine riiklik aktsiaselt Silmet ei ole finantseerinud ei Eesti Keskerakonda ega tema esimehe Edgar Savisaare perekondlikku tähtpäeva. Lisan veel juurde, et ei Eesti Keskerakonnal ega ka ühelgi teisel Eesti erakonnal ei ole midagi karta seoses riikliku aktsiaseltsi Silmet raamatupidamisega. Soovitus ajakirjanikule Lisan omalt poolt mõned soovitused küsitlejale ja küsitletavale. Ajakirjanik Indrek Lindsalu võiks vajalikku küsida ka allakirjutanu kui endise riikliku aktsiaseltsi direktori käest. Nooruke tegevdirektor Neeme Jõgi võiks ise kohale tulla ja dokumentatsiooniga tutvuda. Siiani on Neeme Jõgi ise üldse vaid korra või paar Sillamäel käinud.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.