20. mai 1997 kell 22:00

Meelevaldsed spekulatsioonid

Käesoleva aasta 19. mai Äripäev avaldab ajakirjanik Indrek Lindsalu intervjuu äsja ASi Ephag tegevdirektorina tööd alustanud Neeme Jõgiga. Nii küsitleja Indrek Lindsalu kui ka küsitletav Neeme Jõgi spekuleerivad üsna meelevaldselt Sillamäel tegutseva ettevõtte Silmet finantsmajandusliku tegevuse üle seoses Eesti Keskerakonna ja tema esimehe Edgar Savisaare perekondliku tähtpäevaga. Erakondi ei ole Silmet finantseerinud Seoses eespoolmainitud intervjuuga teatan, et endine riiklik aktsiaselt Silmet ei ole finantseerinud ei Eesti Keskerakonda ega tema esimehe Edgar Savisaare perekondlikku tähtpäeva. Lisan veel juurde, et ei Eesti Keskerakonnal ega ka ühelgi teisel Eesti erakonnal ei ole midagi karta seoses riikliku aktsiaseltsi Silmet raamatupidamisega. Soovitus ajakirjanikule Lisan omalt poolt mõned soovitused küsitlejale ja küsitletavale. Ajakirjanik Indrek Lindsalu võiks vajalikku küsida ka allakirjutanu kui endise riikliku aktsiaseltsi direktori käest. Nooruke tegevdirektor Neeme Jõgi võiks ise kohale tulla ja dokumentatsiooniga tutvuda. Siiani on Neeme Jõgi ise üldse vaid korra või paar Sillamäel käinud.

Hetkel kuum