Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lepp võib saada ETV juhiks

  Hagi ?eini volitused lõpevad oktoobris ja talle on tehtud ettepanek asuda Concordia ülikooli meediateaduskonna dekaaniks. Toomas Lepp ütles, et ta oleks valmis ETVd juhtima: «Siis, kui näen, et sellel juhtimisel on ka mingid tagajärjed, parandada ETV materiaaltehnilist baasi, luua vähestele professionaalidele, kes Eestis on, tõeliselt loomingulised tingimused. Loomulikult on peaküsimus rahas, kuidas seda raha teenitakse.»
  Lepp lisas, et on kaugel arvamusest, et vajalik raha peaks tulema riigieelarvest ning on veendunud, et ETVd saab senisest majanduslikult paremini juhtida. ETV juhtimine tähendab Lepa sõnul elektroonilise meedia seaduste komplektset kehtestamist, mis annaks ka eratelevisioonidele võimaluse tegutseda ja elus olla.
  Juhul kui ETV reklaamiosa tõesti ei võimalda eratelevisioonil olla elus, peaks seaduseandja nägema mingeid muid võimalusi, rääkis Lepp.
  Konkreetset otsust uue peadirektori kandidaadi kohta veel ei ole. Praeguse seaduse järgi määrab ETV peadirektori ringhäälingu nõukogu. Kultuuriministeeriumis on aga valmimas uus ringhäälingu seadus, mis võib kehtivat korda muuta. Toomas Lepp on ringhäälingute liidu juhatuse esimees.
  100 000kroonise aktsiakapitaliga OÜ Meediapress asutasid eelmise aasta 18. detsembril praegune peaminister Mart Siimann ja Toomas Lepp, aktsiad jaotusid nende vahel võrdselt. Peaministri kohale asudes müüs Mart Siimann oma aktsiad Rein Kaareperele kuuluvale ASile Krenno.
  OÜ Meediapress filmib peaminister Siimanni pressikonverentse. See on jäänud sellest ajast, kui käis prioriteetide võistlus era- ja Eesti Televisiooni vahel, selgitas Lepp. Kuna ETV võimalusest loobus, otsustas tema TV3 programmidirektorina hakata edastama valitsuse informatsiooni. Meediapressil on leping TV3ga, kes seda saadet neilt tellib. Valitsusega Meediapressil finantssuhet ei ole. Peaministri pressikonverents läheb TV3-le maksma tuhandeid kroone. «Mitte kümneid tuhandeid, ei tahaks numbritest rääkida,» lisas Lepp.
  Peale selle tellib TV3 Meediapressilt poliitikasaadet «Risttuli», «Insider», Tere hommikust, Eesti!», senise «Raidkuju» asemel hakatakse Andres Raidiga suvel tegema «Suvekuju», Kalle Mälbergi loodussaadet, «Keskkonnauudiseid» ja «Politseinädalat».
  TV3 asepresident Andres Jõesaar märkis, et saated on kallid, aga kui ise saaks odavamalt toota, siis ju ei ostaks. «Aga me oleme kvaliteediga rahul,» lisas Jõesaar.
  Meediapressis valmib ka Kanal 2 saade «Ajameeter». Läbirääkimised käivad ETVga, et tuua sügisel nende ekraanile üks ühiskondlik-poliitiline saade.
  Meediapressi kuukäive jääb Lepa sõnul alla miljoni, kasumit ei ole, kuna tulu läheb kaamerate liisingu peale.
 • Hetkel kuum
Martin Mark: Eesti uus visioon peab olema õigesti fokuseeritud
Tihtilugu kipume keskenduma probleemidele, mis saadavad meid igal pool. Neisse liialt kinni jäädes võib ununeda suur pilt ja sündida kasvu pidurdavad otsused, kirjutab If Kindlustuse Balti erakliendiüksuse juht Martin Mark.
Tihtilugu kipume keskenduma probleemidele, mis saadavad meid igal pool. Neisse liialt kinni jäädes võib ununeda suur pilt ja sündida kasvu pidurdavad otsused, kirjutab If Kindlustuse Balti erakliendiüksuse juht Martin Mark.

20 aastat investeerimiskogemust portfellihalduses

Olulisemad lood

Tööturu jahenemine sundis Wall Streeti kolmapäeval langusele
USA suured indeksid sulgusid kolmapäeval punases: S&P 500 taandus -0,39%, Dow 30 kaotas veidi vähem -0,19% ning Nasdaq langes enim -0,58%. Põhjus on selles, et investorid vaatavad pessimistlikult andmeid, mis annavad märku tööturu kiirest jahenemisest.
USA suured indeksid sulgusid kolmapäeval punases: S&P 500 taandus -0,39%, Dow 30 kaotas veidi vähem -0,19% ning Nasdaq langes enim -0,58%. Põhjus on selles, et investorid vaatavad pessimistlikult andmeid, mis annavad märku tööturu kiirest jahenemisest.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
VIDEO: kuidas karjääri tipus olles uuesti nullist alustada
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
VIDEO: kuidas karjääri tipus olles uuesti nullist alustada
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Äkki tagandatud börsifirma juht: sisulise koostööni me ei jõudnudki
Balti lisanimekirjas noteeritud puitkiudplaaditootjas Nordic Fibreboardis vaid loetud päevad ametis olnud ja seejärel tagandatud tegevjuht Aigar Kallas nentis, et oleks ettevõttelt oodanud selgemat rollide jaotust.
Balti lisanimekirjas noteeritud puitkiudplaaditootjas Nordic Fibreboardis vaid loetud päevad ametis olnud ja seejärel tagandatud tegevjuht Aigar Kallas nentis, et oleks ettevõttelt oodanud selgemat rollide jaotust.
Suurfirmade tippjuhid jätkusuutlikkusest: iPhone’i äraviskamine pole lahendus, pikaajaline strateegia on
IPhone’i prügikasti viskamine ja kartulikrõpsudest loobumine pole kliimaprobleemi pikaajaline lahendus, vaid ettevõtted peavad tegema iga toote ja teenuse puhul samm-sammult jätkusuutlikumaid otsuseid, rääkisid välismaiste firmade tippjuhid Tasakaalus majanduse foorumil “Elevant toas”.
IPhone’i prügikasti viskamine ja kartulikrõpsudest loobumine pole kliimaprobleemi pikaajaline lahendus, vaid ettevõtted peavad tegema iga toote ja teenuse puhul samm-sammult jätkusuutlikumaid otsuseid, rääkisid välismaiste firmade tippjuhid Tasakaalus majanduse foorumil “Elevant toas”.
Osta "katkine" aken: Tesla teeb kunagise fopaa rahaks
Tesla müüb 55 dollari eest Cybertrucki aknakleepsu, mis jätab mulje, nagu oleks neljarattalise aken katki, vahendab CNN.
Tesla müüb 55 dollari eest Cybertrucki aknakleepsu, mis jätab mulje, nagu oleks neljarattalise aken katki, vahendab CNN.
Enefit Green investeerib Leetu 150 miljonit eurot
Enefit Green investeerib 14 tuulikuga pargi ehitusse ligi 150 miljonit eurot, valik langes Leedu kasuks, kus ehitamine lihtsam.
Enefit Green investeerib 14 tuulikuga pargi ehitusse ligi 150 miljonit eurot, valik langes Leedu kasuks, kus ehitamine lihtsam.
Eesti õpilased püsivad PISA tabelis Euroopa tipus
Eesti õpilased saavutasid selleaastases PISA testis Euroopa tipptulemuse, mõnes valdkonnas seda jagades, ning on maailmas esikaheksas koos Aasia tippriikidega.
Eesti õpilased saavutasid selleaastases PISA testis Euroopa tipptulemuse, mõnes valdkonnas seda jagades, ning on maailmas esikaheksas koos Aasia tippriikidega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.