• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Naabrite juures jätkuvalt vaikne

  Riia börsi käive langes eile veelgi ulatudes vaid 65 000 latini. Madal hinnatase on siiski investoreid juurde meelitanud ning lisanimekirja aktsiad tõusid, eriti Valmiera Klaaskiud, mille eilne langus olnud tingitud ühest suurest tehingus. Põhinimekirjas oli kerge langus, tõusid Staburadze ja Riia laevatehas.
  Vilniuse börsi masohhistlik teekond jätkus ka neljapäeval. Enamik tõsiseltvõetavaid aktsiaid on endiselt kauplemisest välja lülitatud ning mõningast aktiivsust näitasid vaid Birziai ning Alytuse Tekstiil. Esimene langes pool litti tänu teda toetanud suurostja kadumisele, teise puhul toimus aktsiate liikumine väikeaktsionäridelt suurtele ilma olulise hinnamuutuseta.
  Moskvas jätkus Gazpromi langus. Aktiivseimaks aktsiaks oli hoopis Irkutskenergo, mis tõusis 0,268--0,272 USD, seda maakleritele arusaamatutel põhjustel. Ülejäänud turg oli üsna vaikne. Uudis Ühendatud Energiasüsteemi juhtkonna vahetusest võib taas tekitada suurema huvi selle aktsia vastu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Eesti aasta auto valimisel ruulisid “elektrikad”
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Trükitööstuse TOPi võitja: tooraine hind tõuseb iga kuu, kasvav tööhulk siiski rõõmustab
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.