• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaal on täna iseseisvuspäev

  Kolmandat päeva järjest püsis uustulnuk Olainfarm Riia börsil tähelepanu keskpunktis. Kohalike maaklerite ennustused (ponnistused?) täitusid, kui Olainfarm langes esialgselt 2,49 latilt 2,09 latile, olles 15 700-latise käibega unise börsi aktiivseim aktsia. Kõik põhinimekirja aktsiad jäid muutumatuks, enim kaubeldi Riia laevaremonditehasega. Enamik lisanimekirja aktsiatest langes, viies Saule indeksi alla.
  Vilniuse börsi maaklerid ei suutnud mõista, miks Leedu Gaasi aktsia langes ilma põhjuseta 10% ehk 1,7 litilt 1,53-le. Hoolimata küllalt väikesest käibest tõmbas Leedu Gaasi langus järele teisedki A-nimekirja aktsiad. Vilniuse Panga käive oli küll suur, kuid hind püsis. Ka Hermis püsis stabiilselt 180 ja Snaige tõusis 10% tänu maikuu kasumitele ning ühele suurele ostutehingule.
  Täna on Venemaal töövaba iseseisvuspäev ning RTS-süsteemi kauplemises oli juba eile pühadehõngu. Jätkuvalt langesid Lukoil ja Gazprom, sest mitmed väiksemad aktsiad, nagu Kursk Elektrosvjaz, esinesid väga tugevalt. Edasise turgu mõjutava tegurina nähakse riigi võlakirjade tulumäära tõsist langust viimasel ajal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.