• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Janek Oblikas lahkus Microlinkist

  Haameri sõnul töötas Oblikas üles Microlinki turunduse poole ja aitas kaasa ettevõtte saamisele Baltimaade suurimaks arvutifirmaks.
  Oblikas töötas Microlinkis kaks aastat. Eestis on see piisavalt pikk aeg, et üks töökoht end ammendaks, kommenteeris Oblikas oma lahkumist. Minu järgmine töökoht pole veel selgunud, kuid see ei ole arvutifirma, kinnitas ta.
  Oblikas põhjendas lahkumist ka Microlinki ümberstruktureerimisega. Kuna firma läks pooleks, siis poolitusid ka minu tööülesanded, lisas ta.
  Microlink jääb edaspidi tegutsema kahel põhilisel suunal -- arvuteid toodab Microlinki Arvutite AS ja interneti-ühendust pakub Microlink Online AS.
  Firma senise hulgimüügiosakonna omandas hiljuti maailma suurimaid hulgimüüjaid CHS Electronics ja muutis selle oma Eesti tütarfirmaks. CHS Eesti jääb ka edaspidi Microlinki arvutite müüjaks.
  Microlink on Baltimaade suurim arvutifirma, millel on edasimüüjaid Lätis, Leedus, Venemaal ja mujal. Firmal on esindused Vilniuses ja Miamis. Ida-Euroopas on Microlink suuruselt 19. arvutitootja, müües 1000--1500 kompuutrit kuus. Eelmise majandusaasta käive oli 167 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi