• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laevaremonditehas ostis Kaliningradis tehase

  Berman märkis, et laevaremonditehas kavatseb Kaliningradi tehases kõigepealt investeerida uute tootmisvahendite moderniseerimisse. Millises mahus tootmist Kaliningradis plaanitakse, ei osanud Berman veel öelda.
  Berman rääkis, et Kaliningradis seni tööta seisnud tehase ostmine on osa laevaremonditehase gaasiäri laiendamise plaanidest. Laevaremonditehas omab tööstusliku gaasi tehast Lätis, kus lõpetatakse moderniseerimine ning alustatakse tootmist oktoobris. Peetakse plaane rajada samasugused gaasitööstusettevõtted Leedus ja Ukrainas.
  Balti laevaremonditehase tütarfirma AS Elme-Eme on Eestis ja kogu Balti riikide territooriumil Soome gaasitootja AGA olulisemaid konkurente, on teatanud ASi Eesti AGA esindajad varasemates intervjuudes.
  Balti laevaremonditehase selle aasta esimese poolaasta käive oli 205 miljonit ja kasum ligi 30 miljonit krooni. Aasta lõpuks plaanib firma ligi 500 miljoni krooni suurust käivet ja üle 60 miljoni krooni puhaskasumit.
  Sellel aastal kavatseb laevaremonditehas investeerida kokku 100 miljonit krooni põhiliselt kaide remondiks ning uute projektide juurutamiseks.
  Tõenäoliselt saab suve jooksul teatavaks, kas Balti laevaremonditehas võidab Venemaa suurima laevakompanii korraldatud naftatankerite ehitamise konkursi, mille mahuks on plaanitud 60 miljonit dollarit. Laevaremonditehas osaleb sellel konkursil koos ühe Eesti pangaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.