• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ehitushind tõusis teises kvartalis

  Ehitushinnad tõusid teises kvartalis 2,4 protsenti, teatas statistikaamet. Eramuindeks tõusis 2,7%, korruselamu indeks 2,9%, tööstushooneindeks 2,0% ja ametihooneindeks 2,1%. Ehitushinnaindeksi kasvu teises kvartalis mõjutas kõige enam korruselamu ehitusmaterjalide hinnatõus. 1996. aasta teise kvartaliga võrreldes oli ehitustegevus tänavu 10,5% kallim.
  Ehitushinnaindeks väljendab ehitustegevuse maksumuse muutust ehitusplatsi otsekulude tasemel. BNS
  Statoil ehitab Viljandisse jaama AS Eesti Statoil sai Viljandi linnavalitsuselt ehitusloa endise nõukogude sõjaväeosa territooriumile bensiinijaama rajamiseks. Statoili ehitusjuhi Helle Vaino sõnul ehitab Norra kütusekotserni esimese minijaama Viljandisse Tallinna firma Wiklar, kes on Statoili jaamu ehitanud ka teistesse Eesti linnadesse. Firma peadirektori Sanny Aslundi sõnutsi ehitatakse jaam valmis kolme kuuga ja peaks valmis saama veel sellel aastal. BNS
  Shell avab uue teenindusjaama Kütusefirma Shell avab selle nädala lõpus uue teenindusjaama Tallinnas Peterburi tee ja Katusepapi tänava nurgal. Shelli Eesti piirkonna juhatja Riina Aamisepa sõnul on ühe Shelli teenindusjaama maksumus miljon dollarit ehk 13--14 miljonit krooni.
  Sarnaselt eelmiste Shelli jaamadega valmib ka Katusepapi teenindusjaam koostöös ehitusfirmaga Koger & Sumberg. Lisaks traditsiooniliselt pakutavatele teenustele on uues jaamas kohvik ning kauplus. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.