31. juuli 1997 kell 22:00

Kallo vangerdab

ME Valikast saab Tallinna transpordiameti all tegutsev liikluskorralduskeskus. Abilinnapea Kalev Kallo kinnitab eilses Sõnumilehes, et aastaid probleeme tekitanud Valikalt taheti parkimise korraldamise õigus ära võtta juba ammu. Miks seda varem ei tehtud, jääb Valikaga mäletatavasti Volvo-suhetes olnud Kallo suu läbi paraku kuulmata. Võib vaid oletada, et üks põhjus on hiljaaegu toimunud parkimiskorralduse konkurss, millest lõppkokkuvõttes Valika mehed vaid uusi ideid noppisid ja teised konkursil osalejad pika ninaga jätsid. Nüüd saab nii ideed kui ka parkimiskontrolörid ja nn ketipoisid koos oma putkadega endale samanimelisest munitsipaalettevõttest loodav AS Signaal, kes on Kallo hinnangu kohaselt oma asju kogu aeg korralikult ajanud. Liikluskorralduskeskus pärib omakorda Signaalilt liiklusmärgid, foorid jms.

Oletades, et firmade töössesuhtumine teeb läbi sama vangerduse, on linnavalitsus ilmselt otsustanud parkimise korrastamise nimel muu liikluskorralduse ohverdada.

Hetkel kuum