• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kallo vangerdab

  ME Valikast saab Tallinna transpordiameti all tegutsev liikluskorralduskeskus. Abilinnapea Kalev Kallo kinnitab eilses Sõnumilehes, et aastaid probleeme tekitanud Valikalt taheti parkimise korraldamise õigus ära võtta juba ammu. Miks seda varem ei tehtud, jääb Valikaga mäletatavasti Volvo-suhetes olnud Kallo suu läbi paraku kuulmata. Võib vaid oletada, et üks põhjus on hiljaaegu toimunud parkimiskorralduse konkurss, millest lõppkokkuvõttes Valika mehed vaid uusi ideid noppisid ja teised konkursil osalejad pika ninaga jätsid. Nüüd saab nii ideed kui ka parkimiskontrolörid ja nn ketipoisid koos oma putkadega endale samanimelisest munitsipaalettevõttest loodav AS Signaal, kes on Kallo hinnangu kohaselt oma asju kogu aeg korralikult ajanud. Liikluskorralduskeskus pärib omakorda Signaalilt liiklusmärgid, foorid jms.
  Oletades, et firmade töössesuhtumine teeb läbi sama vangerduse, on linnavalitsus ilmselt otsustanud parkimise korrastamise nimel muu liikluskorralduse ohverdada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiad näitavad täna tugevust
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Töötajaid pole! Ettevõtjad küsivad rohkem välismaalasi ja vaatavad peeglisse
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Probleemid, millega kasvada soovivad e-poed peavad täna tegelema
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.