• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tugevat dollarit naudivad EMEX ja farmaatsiatehas

  «EMEXil on dollarikäivet umbes üks kolmandik,» ütles ettevõtte juhatuse esimees Toomas Keridon. «Seega saab mõju olla ainult selle osa piires,» lisas ta.
  Keridoni sõnul on vanametall kaup, mille hind sõltub börsihindadest ja need korrigeeruvad vastavalt valuutakursi kõikumisele. «Kuna dollar on tõusnud, siis on sellel kasumit suurendav mõju,» ütles Keridon.
  Tallinna farmaatsiatehase pearaamatupidaja Aivi Velleste ütles, et ta ei tea täpselt, kui suur osa toodangust müüakse dollarite eest. «Üldiselt on tugevast dollarist tulu, aga konkreetset suurust ei oska ma öelda,» lausus Velleste.
  Tallinna farmaatsiatehase aktsia sulgemishind on tõusnud Tallinna börsil nädala ajaga üle 27 protsendi 141,25 kroonilt 1. augustil kuni 180 kroonile 8. augustil. Tallinna farmaatsiatehase peadirektor Priit Kivi on öelnud, et ettevõtte juhtkonna jaoks on aktsia hinna nii suur tõus olnud üllatuseks. ÄP-BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.