• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bensiini hind suurenes 15 sendi võrra

  Kõik suuremad kütusemüüjad tõstsid Tallinnas laupäeva hommikul veel 15 sendi võrra enimostetava bensiini 95E hinda, mille liiter maksab nüüd 6,45 krooni. Tõusis ka 98E hind, mis varasema 6,50 asemel maksab 6,65 kr.
  Hindu on tõstnud Alexela, EK, Statoil ja Neste.
  Statoil põhjendas bensiini hinna tõusu sellega, et kahe viimase päevaga tõusis maailmaturul hind jälle kümne dollari võrra tonni kohta.
  «Me olime sunnitud sellega arvestama,» teatas ASi Eesti Statoil peadirektor Sanny Aslund.
  Tegemist oli teise hinnatõusuga augustis. Viimase kümne päevaga on bensiini hind Eestis tõusnud 40 senti liitri kohta.
  Eelmine kord tõusis bensiini hind 5. augustil korraga 25 sendi võrra. Ka siis põhjendasid kütuse suurmüüjad hinnatõusu USA dollari kursitõusu ja kõrgete maailmaturu hindadega.
  Laupäeva hommikul maksis bensiin 95E Statoili Tallinna ja Tartu teenindusjaamades 6,45, Pärnus 6,40 ja Narvas 6,25 krooni liiter. Bensiin 98E maksab vastavalt 6,65; 6,60 ja 6,45 krooni liiter. Diislikütuse hind ei tõusnud. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.