26. august 1997 kell 22:00

Pikkus ei mõjuta redeli rendihinda

TÖÖRIISTARENT

Redelite rentimisel midagi rasket ei ole. Kaalult on nad kerged ja pikkus ei ole rendihinna juures tavaliselt oluline.

Laenutustes pakutavad redelid on kõik alumiiniumist. Redeli kasutaja jaoks tähendab see, et tegemist on väga kerge atribuudiga, mida võib käeotsas ka mitu tükki ära viia.

Loogiline on arvata, et redeli rendihind sõltub tema pikkusest. Pikkuse ja hinna on omavahel sõltuvusse pannud aga ainult A-Ramirent. Scanliftil on 4 ja 10 meetri pikkused redelid ühes hinnas. ASi Tervisor juhatuse esimehe Alvar Asi sõnul on redeli üüritasu arvutatud redeli algväärtuse baasil.

Tagatistasu nõude on hinnakirja märkinud Scanlift (500 krooni), A-Ramirent tagatistasu ei nõua. Teised rentijad on tagatise küsimuse jätnud lahtiseks. Samas tunnistavad kõik isikuttõendava dokumendina uusi autojuhilube, pidades neid isegi kindlamaks kui kahtlaselt narmendavaid passe. Passiga on pettusi sagedamini. ÄP

Hetkel kuum