• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank ostis üles konkurendi halduri

  Hansa Aktivajuhtimise ASi tegevdirektor Raul Malmstein ütles, et Ogne?t?ikov hakkab looma Hansapanga samasugust fondi nagu Hoiupanga väga edukas Venemaa investeerimisfond. Malmsteini sõnul taotleb Hansapank väärtpaberiinspektsioonilt luba sellise fondi asutamiseks.
  Hansapanga juhatuse aseesimees Rain Lõhmus lisas, et Ogne?t?ikovi abil avaneb pangal võimalus hakata tegelema Venemaa investeeringutega. Lõhmus ütles, et Venemaa investeerimisfondi loomine tähendab mingil määral seda, et Hansapank vaatab edaspidi rohkem Venemaa poole. «Hansapank üritab praegu Venemaa meeskonda kokku panna,» lausus Lõhmus.
  Lõhmus ütles, et Hansapank ei soovi Venemaa-suunalise tegevusega Forekspanga ni??i hõivata, sest Forekspank tegeleb peamiselt valuutatehingutega. Ta tunnistas samas, et ka Hansapanga valuutakäibed Ukrainas ja Venemaal suurenevad.
  Raul Malmstein ütles, et Ogne?t?ikovi ülesostmine polnud odav operatsioon. Ta ei nõustunud siiski Ogne?t?ikovile makstavat palka ütlema. See on Hansapanga teine suurem tippspetsialisti ost Hoiupangast pärast aktsiaanalüütiku Charlie Viikbergi palkamist kevadel.
  Vadim Ogne?t?ikov ütles, et ta läks Hansapanka soovist proovida töötada mõnes teises kohas. Ta lisas, et tema arvates on Rain Lõhmus üks kõige suuremaid professionaale nii Eesti kui Balti panganduses ja nüüd avaneb tal võimalus minna Lõhmuse juurde tööle.
  Ogne?t?ikov on varem töötanud Hansapangas analüütikuna, maaklerifirmas AS Broker Baltic, Tööstus- ja Ehituspangas ning Hoiupangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.